HTML

E85 - bioetanol mindenkinek

Hagyományos benzines autók etanolos használata. Az E85 és felhasználásának lehetőségei, tuning, átalakítások, tények és tapasztalatok.

ÜZEMANYAG

ÜZEMANYAG KERESŐ
Szolgáltatásokat is  
           


Totalcar

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat

Ha kérdésed, vagy észrevételed van írj bátan!

E85-találkozó Tökölön a Gyorsulási Futamon

2010.03.21. 00:41 :: Égő Ákos


A tavalyi - első E85 találkozó Kecskeméten


Április 10-én, szombaton a tököli repülőéren rendezik az idei Szezonnyitó Futamot és JETSHOW-t. Ehhez a rendezvényhez csatlakozva - a Carstyling E85 klubjának kezdeményezésére -  E85 találkozót szervezünk.
Az eseményre  minden kedves érdeklődőt és már bioetanolt tankoló szimpatizánst szeretettel várunk. A tervek szerint megleshetünk egyedi megoldásokat, valamint a jelenleg kapható átalakítókról is információkat gyűjthetünk.
Vendégünk lesznek beszerelő műhelyek a Magyar Bioetanol Szövetség és reményeink szerint az E85 GreenPower üzemanyag gyártójának képviselői.

Ha jelentkeznél az eseményre vagy a részletekről informálódnál
kérlek kattints ide.

Amennyiben sikerül minimum 20 autóval részt vennünk, úgy a szervezők külön területet biztosítanak részünkre. Amennyiben 40 autóval is részt tudunk venni úgy a személyenkénti belépőből is kedvezményt kapunk.
 
A gyorsulásról bővebben a www.futam.hu –n olvashattok.
 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zadizs 2010.04.05. 15:48:49

Valami bővebb információt kaphatnék a rendezvényről? Mennyien vagyunk már és, hogy esetleg lesz e valami előzetes gyülekező?
süti beállítások módosítása