HTML

E85 - bioetanol mindenkinek

Hagyományos benzines autók etanolos használata. Az E85 és felhasználásának lehetőségei, tuning, átalakítások, tények és tapasztalatok.

ÜZEMANYAG

ÜZEMANYAG KERESŐ
Szolgáltatásokat is  
           


Totalcar

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat

Ha kérdésed, vagy észrevételed van írj bátan!

Megalakult az E85-klub

2009.06.25. 11:11 :: Égő Ákos

Már több mint egy éve tervezem az E85-klub megalakítását. Eddig arra vártam hogy az érdeklődők száma elérje azt a tömeget amikor már érdemes vele foglalkozni. Mára elérkezett az idő, három nap alatt több mint 20-an jelentkeztek.



A klub célja ugyan az mint minden hasonló márkaklubé, csupán itt nem egy adott autómárka kedvelői találkoznak, hanem a közös üzemanyag hozza össze a társaságot. Az E85-klub az E85 Bioetanol üzemanyag használóit illetve az ez után érdeklődőket próbálja összekovácsolni, hogy a tagok megoszthassák egymással tapasztalataikat, segítséget nyújtanak egymásnak a alkoholos használattal kapcsolatban. A jövőben tervezünk személyes találkozókat, szakmai fórumokat az E85 üzemanyag témakörben. 2009 szeptemberében országos E85 találkozót szerveznénk.
A klub értesíti tagjait az E85-höz kapcsolódó fejlesztésekről, és a legfrissebb E85 elektronikákról is, ezenkívül tervezzük a klubtagsági kártyával igénybe vehető szolgáltatások bővítését.

Az eddigiekben is igyekeztem ebben a naplóban az E85 használattal kapcsolatban felmerülő kérdésekben iránymutatással szolgálni de a klub talán egy érdekképviseletet kialakításában is segíthet, hogy egyes célokat könnyebben elérhessünk.

A klubnak tagja lehet természetes személy, és jogi személy azaz cég is aki szeretne részt vállalni a klub működösében. Jelenleg minden elkötelezettség nélküli baráti társaságként tervezzük a működést, de igény esetén hivatalos egyesületté alakulnánk. A klub működéséhez önkéntes tisztségviselőket keresünk akik a szervezet működésekor felmerülő fele adatokban segítenének. (Ha segítenél kérlek jelezd az klub@e85tuning.hu címen) A klub az esetleges támogatásokon túl nem tartozik egyetlen hivatalos szervezethez, céghez sem, teljesen politikamentes. Működése elsősorban a benzines autók alkoholossá alakítására fókuszál, de örömmel látunk tagjaink között gyárilag kialakított alkoholos FFV tulajdonosokat és bárkit akit érdekel az alkoholos autózás.

Az E85-klubnak jelenleg az átalakítás alatt álló e85tuning.hu ad otthont. Amennyiben igény van rá a jövőben külön weboldalt alakítunk ki. Most vagy az www.e85tuning.hu/e85klub.php címen kell keresned vagy egyenesen a www.e85klub.hu webcímen elérhető ugyan ez.

Az E85-klub weboldalán csupán a klubtag neve és az átalakított jármű pár szavas bemutatása jelenik meg és ehhez kapcsolódó fénykép. Biztonsági okokból jelenleg a klubon keresztül lehetséges az egymással való közvetlen kapcsolatfelvétel.

A klubtag regisztráció, egyszerű formában kizárólag az interneten keresztül történik.
Ha jelentkezni kívánsz, kattints ide, és töltsd ki a regisztrációs formot. Kitöltéskor kérünk mindenkit hogy pontos adatokat adjon meg.  Bár elégséges egy nevet és egy elérhetőséget meghagyni, de gondolom nem kell mondani hogy az ilyen jellegű regisztrációt nem tekintünk komolynak. Amennyiben a klubhoz kívánsz tartozni ezt a pár adatot kérlek töltsd ki.

Az e85-klubbal párhuzamosan a CarStyling oldalon a nemrég itt is bemutatott 1983-as  Toyota Celica Supra tulajdonosának szervezésében megalakult egy hasonló csapat az ott regisztrált tagok részvételével. Akit érdekel ez a vonal is érdemes ellátogatni oda. http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=61510

2 komment

Címkék: klub carstyling e85 e85 klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szsrobert 2009.06.25. 12:15:49

Meglátjuk, mit szól a Lada a cefréhez.

Égő Ákos · http://etanolblog.hu 2009.06.25. 12:31:02

A Lada szereti nagyon. Több lehetséges út is járható az egyszerű átfúvókázástól az injektorossá alakításig. :)
süti beállítások módosítása