HTML

E85 - bioetanol mindenkinek

Hagyományos benzines autók etanolos használata. Az E85 és felhasználásának lehetőségei, tuning, átalakítások, tények és tapasztalatok.

ÜZEMANYAG

ÜZEMANYAG KERESŐ
Szolgáltatásokat is  
           


Totalcar

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat

Ha kérdésed, vagy észrevételed van írj bátan!

Etanol Blog új helyen

2010.12.02. 23:59 :: Égő Ákos



Sajnos technikai okok miatt szükségessé vált az Etanol Blog költöztetése a blog.hu rendszeréből. Ez a művelet már rég óta váratott magára, de most év végére körvonalazódott, szükségem van a függetlenségre. Az új helyen immár etanolblog.hu címen folytatom az eddigi munkát. Az eddigi cikkeket és hozzászólásokat teljes egészében átköltöztettem, vagyis semmi sem veszett el. Az etanol.blog.hu címet amíg engedik átirányítom az új oldalra.

Remélem ott is rátaláltok a szükséges tartalomra. A cél továbbra is az hogy az E85-ös autózással, átalakításokkal, az E85 üzemanyaggal kapcsolatos információkat, tapasztalatokat, méréseket, érdekességeket közzétegyem.

Szólj hozzá!

Címkék: költözés etanolblog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása