HTML

E85 - bioetanol mindenkinek

Hagyományos benzines autók etanolos használata. Az E85 és felhasználásának lehetőségei, tuning, átalakítások, tények és tapasztalatok.

ÜZEMANYAG

ÜZEMANYAG KERESŐ
Szolgáltatásokat is  
           


Kapcsolat

Ha kérdésed, vagy észrevételed van írj bátan!

Ma Alternatív Autók Napja van

2009.09.17. 08:45 :: Égő Ákos


A tavalyi esemény a Blahán

A tavalya Blahán találkoztak az alternatív járművek, idén Budapesten a Nyugati téren a Skála előtti területen az óra alatt. Az Európai Mobilitási hét keretében a mai program 11-kor kezdődik. A villanyos és a CNG járművek mellett természetesen ott leszek az alkoholos Saabbal. Ahogy nézem az időjárás nem túl kedvező, de ez csak a napelemes járműveknek okozhat problémát. Az alkohol örök.

Ha valakinek lenne kérdése a szeszes üzemmel kkapcsolatban, vagy megnézné, hogy működik teljes valójában ne hagyja ki az eseményt.

Program:

9.00-11.00 Járművek felállítása
11.00-11.30 Sajtótájékoztató
11.30-kb.12.15  Alternatív autók felvonulása

Útvonal: Nyugati tér – Jókai utca – Podmaniczky utca – Teréz körút – Erzsébet körút – Blaha Lujza tér – Rákóczi út – Csokonai utca – Népszínház utca – Blaha Lujza tér – Erzsébet körút – Teréz körút – Nyugati tér.
A felvonulás után az autók visszaállnak a bemutató helyre.


12.00-15.00   Alternatív autók kiállítása

1 komment

Címkék: alternativ európai mobilitási hét alternatív járművek napja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.