HTML

E85 - bioetanol mindenkinek

Hagyományos benzines autók etanolos használata. Az E85 és felhasználásának lehetőségei, tuning, átalakítások, tények és tapasztalatok.

ÜZEMANYAG

ÜZEMANYAG KERESŐ
Szolgáltatásokat is  
           


Totalcar

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat

Ha kérdésed, vagy észrevételed van írj bátan!

Bioetanol a magyarok szerint (kérdőív)

2010.10.08. 00:46 :: Égő Ákos

A Magyar Bioetanol Szövetség (MBSZ) egy hónapja indította el a kérdőívet mely a hazai E85 használat szokásairól érdeklődik.
A kérdőív továbbra is él, de lezárták az első szakaszt és az adatok kiértékelésébe kezdenek melyet reményeink szerint a közeljövőben publikálni tudom.

A napokban megkeresett Orosz András a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója aki éppen szakdolgozatán munkálkodik melynek témája a fogyasztói magatartás és a bioetanol használat kapcsolata. Ehhez a dolgozathoz ő is készített egy kérdőívet, melyet olyan oldalra szeretett volna közzétenni, ahol jellemzően a témában érdekelt személyek is járnak.
Szívesen segítek a munkában mert minden egyes felmérés fontos háttérin információ lehet a jövőben.


 

Ezért kérek mindenkit akinek van egy pár perc szabad ideje válaszoljunk ezekre a kérdésekre is. Egyes pontokban van némi átfedés az MBSZ-es anyaggal, de ezt a kérdőív olyanoknak is szól akiknek jelenleg nincs közvetlen kapcsolatuk  az E85-tel, illetve még csak informálódnak.

A kitöltés kapcsán egyetlen megkötés van csupán az, hogy október 13-ig be kell fejezni a felmérést, hogy Andrásnak legyen kellő ideje a szakdolgozatba illeszteni az eredményeket.

Ide kattintva elérhető a kérdőív.

 

3 komment

Címkék: kérdőív e85

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Művészeti Szalon · http://www.szalayszalon.hu 2010.10.12. 11:02:14

Szivesen segitek, de mar az elso oldalon elakadtam. Mi az a bachelor? Mi az a master fokozat? En egy prehisztorikus mernok vagyok. Olyan miert nincs, hogy "felsofoku diploma"?

A kerdesek tobbsege is eleg bugyuta, legalabbis egymas utan felteve:
6: Milyen aranyban tankol E85-ot?
7: Tervezi e hogy tankol E85-ot?
12:Tankolna E85 uzemanyagot?

Ez igy elég zavaros :S

Kedves Orosz Andras! Remelem a diploma jobban kidolgozott lesz, sok sikert! :)

mormee 2010.10.12. 11:39:42

Először is köszönöm a segítségét és észrevételeit!
Itt reagálnék a megjegyzéseihez.
A képzettségi szint kérdése a kerdoivem.hu automatikus kérdése, nem tudok vele mit csinálni. A bachelor hozzávetőleg főiskolai, a master fokozat pedig egyetemi végzettségnek feleltethető meg legkönnyebben.
A kérdések feltevésénél valóban van egy kis kavarodás, ám direkt kérdeztem meg kétszer, hogy tankolna-e E85-öt, ugyanis azt is vizsgálom, hogy a kérdőív kitöltése közben változik-e a kitöltő hozzáállása a témához, valamint egyfajta kontrol kérdésként is szolgál.

Üdvözlettel,

András
süti beállítások módosítása