HTML

E85 - bioetanol mindenkinek

Hagyományos benzines autók etanolos használata. Az E85 és felhasználásának lehetőségei, tuning, átalakítások, tények és tapasztalatok.

ÜZEMANYAG

ÜZEMANYAG KERESŐ
Szolgáltatásokat is  
           


Totalcar

Nincs megjeleníthető elem

Kapcsolat

Ha kérdésed, vagy észrevételed van írj bátan!

E85 sátor a hétvégi Tudományfesztiválon a Múzeumkertben

2010.09.17. 00:04 :: Égő Ákos

Jó kis esőre számíthatunk péntekre, amikor kezdődik az I. Tudományfesztivál. A szombati napra már jobb időt mondanak, így vélhetően az új időpontra tervezett kecskeméti Pályanap is megússza (aminek szintén van E85-ös vonatkozása).



Én kint leszek a Tudományfesztiválon a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2010 szeptember 17-én pénteken és 18-án szombaton az E85 használatot népszerűsíteni. Mint a  Tudomány Expo kiállítójának a Múzeumkert Tudás Presszójában pénteken 13:00-15:00 között rövid előadásra is lehetőségem lesz.  A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel látok a sátornál, és szívesen megmutatom az alkoholos - nitros Saab-ot is.

Azt ígérték lesz hely kipróbálni…


A Tudományfesztiál honlapja, részletes programmal
 

3 komment

Címkék: e85 múzeumkert tudományfesztivál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

opel16v · http://www.e85power.hu 2010.09.18. 21:42:26

A gokartpályán délutánra nagyon szép idő lett, lettek is viszonylag sokan addigra. Nálatok hogy alakult a két nap, sikeres volt a Tudományfesztiválos szereplés, volt sok érdeklődő?

Égő Ákos · http://etanolblog.hu 2010.09.18. 22:37:20

A Tudományfesztivál sajnos nem volt valami nagy durranás, pénteken egész nap szakadt az eső. Szombaton amikor felkeltem azt hittem halál lesz de mire Pestre értem kisütött anap. Ámentünk a lezárt Andrássy útra (Európai Mobilitási Hét - autómentes nap) a hidrogén cellás járművel együtt a Széchenyi Futamosokhoz.
Ma egész nap őrület volt, az emberek örültek a napsütésnek meglepő tömeg vonult az utcára, óriási volt az érdeklődés.

A kedvencem mégis az a fickó volt aki odajött és megkérdezte: Tudom e miért nem támogatja a Fehér Ház a villanyautó fejlesztéseket? Mondom nem tudom. Erre aszondja degogynen, dehogynem, és titokzatosan tovább haladt. Valamit még mondott cinikusan, hogy gratulálok, vagy ilyesmit de nem emlékszem pontosan annyira megrökönyödtem.
Tényleg hallotta valaki, mit miért nem támogat a Fehér Ház?

Égő Ákos · http://etanolblog.hu 2010.09.18. 22:40:08

Ja, ma még este visszamentem a Múzeum kertbe lebontani a sátrat. Nosztalgiából belenéztem az Első Emelet koncertbe. Háát.. 82-ben sem szerettem és ez mára sem változott meg. Ezt nem szépítette meg az idő.
süti beállítások módosítása